Åbent hus på HPR

Kom, og mød os alle sammen til en hyggelig dag med masser af sjov og nyttig info om livet på HPR.

Kom og mød os til åbent hus på Hjørring Private Realskole

Vi vil så gerne lære dig at kende! Derfor inviterer vi hver sensommer til åbent hus på Hjørring Private Realskole typisk en lørdag kl. 10-13.​​ Næste åbent hus er lørdag d. 24. august kl. 10-13.

Få liste over aktiviteter til åbent hus her

Arrangementet er en unik mulighed for alle på skolens venteliste – men også bare alle, der er nysgerrige på HPR – for at komme forbi til en hyggelig dag og møde os og opleve skolen på nært hold .

Vi har lavet et superfedt program for dagen, og uanset om dit barn er to, ti, fire eller fjorten, så glæder vi os til at vise jer alle fordelene ved at vælge HPR som jeres skole. Og vi lover, at der et et program for alle aldersgrupper.

Kom og oplev vores skønne tradition med morgensang, få en guidet rundtur på skolen, og se eksempler på vores undervisning.

De mindste kan lege på legepladsen, give den gas i hoppeborgen, bage snobrød over bål* og få en flot og sjov ansigtsmaling.

Er man lidt større, er det muligt at dyste løs i HPR-Hallen, hvor vores dygtige idrætslærere arrangerer alle mulige sjove lege, og vil man vide mere om vores spændende studierejser, så vil lærere og elever på 10. årgang fortælle om turene til Irland og Gambia.

Vi byder selvfølgelig på en kop kaffe undervejs, og der bliver også tændt op i grillen og serveret pølser og brød, hvis sulten melder sig.

Det vil naturligvis også være muligt at møde skolens engagerede lærere, pædagoger og andet personale samt at tage en snak med nuværende elever og forældre om, hvordan det er at gå på HPR.

Benyt desuden lejligheden til at se skolens mange historiske, men også tidsvarende bygninger, lokaler og udeområder, herunder vores prisvindende skolebibliotek og de flotte nye legepladser.

Dagen giver derudover mulighed for at møde andre interesserede forældre og børn og opleve det særlige fællesskab ved aktivt at tilvælge en uafhængig skole, som følger med tiden uden at glemme de mange stolte traditioner. 

Vel mødt til åbent hus lørdag d. 24. august kl. 10-13 på Vendiavej 7 i Hjørring. 

Vi glæder os til at møde jer.

Af hensyn til planlægningen vil vi blive rigtig glade, hvis man tilmelder sig arrangementet med navn og antal personer, der kommer. Men man er selvfølgelig også hjertelig velkommen på dagen uden en tilmelding.

* Afhængigt af vejret på dagen, kan programmet variere.

Tilmeld jer HPR’s åbent hus